Verpakkingsspecialisten • Europe Retail Packing


Verspartner met gezonde ideeën

Hier komt het verhaal over Europe Retail Packing.

Met ERP haal je meer dan één partner in huis. Wij bieden verschillende diensten aan onder één dak: Fresh Produce (inkoop), Fresh Packing (verpakken), Fresh Handling (logistieke dienstverlening) en Fresh Brands (ontwikkelen van nieuwe concepten).

Met onze specialisme in zoete aardappel, exoten, druiven, citrus, verse kruiden en blauwe bessen zijn we daarom een aantrekkelijk verlengstuk van jouw eigen formule. Temeer omdat je ons kunt inschakelen op de manier die het meest bij je eisen en wensen aansluit. Als inkoper, als verpakker, als logistiek dienstverlener of als ontwikkelaar van concepten.

Meerdere locaties

Europe Retail Packing beschikt over meerdere locaties. Poeldijk, Barendrecht, Drunen en De Meern zijn eén voor één vestigingen met een strategische ligging. In alle vestigingen zijn we u van dienst met de opslag en overslag van uw producten. De vestigingen in Poeldijk en Barendrecht beschikken daarnaast over uitgebreide verpakkingsfaciliteiten.

Liever in gesprek gaan met een van de verpakkingsspecialisten van Europe Retail Packing? Bel dan gerust eens voor een gratis adviesgesprek met +31 (0)174 – 28 25 10.

Inkoop / Verpakken / Logistieke dienstverlening / Conceptontwikkeling