Goes Handling

Handling van groenten en fruit

Over Goes Handling

Een versproduct moet zo vers mogelijk blijven voordat het bij de consument aankomt. Hoe? Door jarenlange ervaring werkt Goes Handling zo efficiënt mogelijk. Bij Goes Handling geloven ze echter dat dit zonder duidelijkheid niks waard is. Een goede communicatie met hun klanten én werknemers maakt van hun route, de kortste route.

Met meer dan 106 jaar ervaring, gekoelde magazijn van 11.000m met daarin 2500 m2 productieruimte en 51 koelcellen, verdeeld over 3 locaties, is Goes Handling een familiebedrijf dat houdt van de dynamiek van verse groente en fruit, met roots in de transportwereld. Een wereld waar “nee” geen antwoord is. Maar waar extra geschakeld wordt, als dat nodig is. En dat zit nog steeds in hun DNA.

Het handling centre van Goes Handling is volledig geconditioneerd. Dat betekent dat zij goederen onder een gecontroleerde atmosfeer opslaan, zodat deze hun kwaliteit behouden. Daarnaast kunnen zij fruit voor een langere periode opslaan zonder verlies van kwaliteit, in 1 van hun 10 ULO-cellen.

Goes Handling ontzorgt de klant door alle VAL-activiteiten uit handen te nemen. Ook organiseren zij alle douanezaken; vanaf een container die in de haven staat tot aan het verladen van de goederen vanuit het handling centre. Op dit moment is Goes Handling AEO- én IFS gecertificeerd.


DIENSTEN

Import

Goes Handling kan de import van jouw goederen A tot Z uit handen nemen en tot in de puntjes verzorgen. Zo kun jij je focussen op de rest van je onderneming.

Export

Goes Handling verzorgt naast de import ook de export van groenten en fruit. Met een gerust hart je handel toevertrouwen, zodat de wereld kennis kan maken met jouw producten? Dan ben je bij Goes Handling aan het juiste adres!

Verpakken

Goes Handling is sterk in het verpakken, sorteren en ompakken van groente, fruit, maaltijdverpakkingen en niet te vergeten Kerstpakketten! Meer informatie >

Opslag

Met 51 koelcellen kan Goes Handling uw goederen altijd volgens wens opslaan. Met totaal meer dan 15.000 palletplaatsen, is er altijd een plekje. Kort, of lang opslaan; het kan allebei dankzij de 10 ULO-cellen. Meer informatie >