Logistieke hub in België • Kivits Logistics


Kivits Logistics is het Belgische onderdeel van Kivits Drunen, strategisch gelegen aan de ring van Brussel – in Zellik om precies te zijn, en is gespecialiseerd in koelvers logistiek. Snelheid, maatwerk en flexibiliteit zijn de drie pijlers van het logistieke proces, met een focus op crossdocking en om- en verpakken. Evenals Kivits Drunen, is Kivits Logistics gestoeld op de kernwaarden kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke samenwerking.

Relatief klein van schaal, groot van impact. Met een geconditioneerd en technologisch sterk ontwikkeld magazijn én kundige kennis bedient Kivits Logistics klanten uit de Benelux die gericht zijn op Nederlandse en Belgische retailers. Om de hoek van Kivits Logistics bevindt zich het DC van Delhaize, waardoor de lijnen kort zijn en snel gehandeld kan worden. Snel crossdocken is een van de sterkte punten van Kivits Logistics. Maar ook EDI-verwerking van orders, tot aan digitale facturatie en van orderpicken tot aan Value Added Logistics: Kivits Logistics kan het gehele logistieke proces voor uw organisatie uit handen nemen. De logistieke schakel die u voorziet in uw logistieke uitdagingen: Kivits Logistics maakt het beheersbaar, simpel en transparant zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Liever in gesprek gaan met een van de logistieke experts van Kivits Logistics? Bel dan gerust eens met Thierry Vande Venne via +32 2 481 66 74 om de mogelijkheden te bespreken.

Belgische logistieke hub / Warehousing / Strategische ligging België / Crossdocking / Value Added Logistics