Kivits Drunen

Full service ketenregie in koelvers- & AGF-logistiek

Over Kivits Drunen

Kivits Drunen: het fundament van de Kivits Logistics Group. Hier begon het allemaal. In het inmiddels meer dan 75-jarig bestaan groeide de van oorsprong groothandelaar in AGF uit tot een full service logistiek dienstverlener. Met de komst van de derde generatie in het familiebedrijf – onder leiding van Simone van Opzeeland-Kivits en Rob van Opzeeland – werd de focus verlegd van enkele klanten (o.a. EDAH Supermarkten) naar een breed palet aan klanten; van lokale boeren tot aan meerdere grotere supermarktketens en alles er tussenin, maar allen gericht op temperatuur-kritische producten.

Van transport tot aan warehousing en van value added logistics – oftewel waarde toevoegen in de supply chain – tot aan distributie. Kivits Drunen is dé full service logistiek dienstverlener die vers-voedselproducenten aan retailers verbindt. Ieder product dat temperatuur-kritisch met de juiste zorg naar consument zijn weg wil vinden, begeleidt Kivits Drunen. Met altijd focus op efficiëntie en kostprijs, empathie voor hun stakeholders en oog voor details, maken zij het verschil in het wereldwijde web van koelvers- & AGF-logistiek.

Iedere vers-voedselproducent óf handelaar met een focus op de Nederlandse en/of Belgische retail is bij Kivits Drunen aan het juiste adres. Zij verzorgen maatwerk oplossingen met een excellence performance zoals je dat mag verwachten!


DIENSTEN

Transport

Kivits Drunen rijdt dag en nacht met een kleine 150 trucks om temperatuur-kritische goederen op te halen bij voedselproducenten en telers om deze vervolgens naar het crossdock in Waalwijk te brengen en te leveren bij afleveradressen. Altijd binnen 24 uur, in Nederland en België.

Value Added Logistics

Kivits Drunen voegt waarde toe in de supply chain van geconditioneerde goederen. Op basis van de wensen van klanten, verpakken we en pakken we producten om. Dit doen we vanzelfsprekend met kosten, efficiëntie en de toekomst in het achterhoofd.

Logistiek

Het logistieke proces van Kivits Drunen wordt gedreven door excellence in performance; hier ontwikkelt logistiek elke dag. Niet de beste willen zijn maar elke dag een beetje beter. Dat is waar het om draait bij Kivits Drunen en wat je mag verwachten; kostenefficiënte maatwerk-oplossingen.

24/7 Ketenregie

24/7 in bedrijf, zorgt Kivits Drunen met ruim 300 collega’s er iedere dag én nacht opnieuw voor dat consumenten in Nederland en België een ruime keuze hebben in de groente- en koelschappen in de supermarkt.