Kivits Logistics

Logistieke hub met een strategische ligging, aan de ring van Brussel.

Over Kivits logistics

Kivits Logistics is het Belgische onderdeel van Kivits Logistics Group; strategisch gelegen aan de ring van Brussel – in Zellik om precies te zijn, en is gespecialiseerd in koelvers logistiek. Snelheid, maatwerk en flexibiliteit zijn de drie pijlers van het logistieke proces, met een focus op crossdocking en om- en verpakken. Evenals Kivits Drunen, is Kivits Logistics gestoeld op de kernwaarden kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke samenwerking.

Relatief klein van schaal, groot van impact. Met een geconditioneerd en technologisch sterk ontwikkeld magazijn én kundige kennis bedient Kivits Logistics klanten uit de Benelux die gericht zijn op Nederlandse en Belgische retailers. Om de hoek van Kivits Logistics bevindt zich het DC van Delhaize, waardoor de lijnen kort zijn en snel gehandeld kan worden. Snel crossdocken is een van de sterkte punten van Kivits Logistics. Maar ook EDI-verwerking van orders, tot aan digitale facturatie en van orderpicken tot aan Value Added Logistics: Kivits Logistics kan het gehele logistieke proces voor uw organisatie uit handen nemen. De logistieke schakel die u voorziet in uw logistieke uitdagingen: Kivits Logistics maakt het beheersbaar, simpel en transparant zodat u zich kunt focussen op uw core business.


DIENSTEN

Crossdocking

Snel kunnen schakelen is een van de sterke punten van Kivits Logistics. Met een relatief kleinschalig, geconditioneerd crossdock kunnen zij binnen 24 uur producten leveren.

Warehousing

Opslag en orderpicking

Value Added Logistics

In-, om- en verpakken; Kivits Logistics biedt het allemaal aan, zodat u zich kunt focussen op uw core business. Met diverse inpaklijnen kunnen zij u voorzien in uw wensen.

EDI orderverwerking

Van EDI orderverwerking tot aan digitale facturatie; Kivits Logistics ontzorgt u volledig in het gehele logistieke proces.