Handling van groente en fruit • Goes Handling


Een versproduct moet zo vers mogelijk blijven voordat het bij de consument aankomt. Hoe? Door jarenlange ervaring werkt Goes Handling zo efficiënt mogelijk. Bij Goes Handling geloven ze echter dat dit zonder duidelijkheid niks waard is. Een goede communicatie met hun klanten én werknemers maakt van hun route, de kortste route.

Met meer dan 106 jaar ervaring, 2500 m2 productieruimte en 51 koelcellen, verdeeld over 2 locaties, is Goes Handling een familiebedrijf dat houdt van de dynamiek van verse groente en fruit, met roots in de transportwereld. Een wereld waar “nee” geen antwoord is. Maar waar extra geschakeld wordt, als dat nodig is. En dat zit nog steeds in ons bloed.

Goes Handling ontzorgt de bedrijven die verse groente of fruit willen:

  • Importeren
  • Opslaan
  • Verpakken
  • Exporteren

Het handling centre van Goes Handling is volledig geconditioneerd. Dat betekent dat zij goederen onder een gecontroleerde atmosfeer opslaan, zodat deze hun kwaliteit behouden. Daarnaast kunnen zij fruit voor een langere periode opslaan zonder verlies van kwaliteit, in 1 van hun 10 ULO-cellen.

Goes Handling ontzorgt de klant door alle VAL-activiteiten uit handen te nemen. Ook organiseren zij alle douanezaken; vanaf een container die in de haven staat tot aan het verladen van de goederen vanuit het handling centre. Op dit moment is Goes Handling AEO- én IFS gecertificeerd.

Liever in gesprek gaan met een van de experts van Goes Handling? Bel dan gerust eens voor een gratis adviesgesprek met +31 (0)88 – 32 51520.

Opslag / Verpakken / Export / Import