Logistieke ontzorging • Cargo Logistics


Cargo Logistics is de partner die jouw pallet vanuit Italië via Nederland in Denenmarken bezorgt. Zij zijn jouw douane-expert die de import van jouw goederen via lucht- of zeevracht vanuit Azië verzorgt. Cargo Logistics is de partij die jou van je complete fulfilment achter je webshop ontzorgt. Kortom: wij zorgen ervoor dat de logistieke processen van je bedrijf voor jou een zorg minder zijn. Het hechte team van logistieke specialisten en hun vertrouwde netwerk van internationale partners vormen hiervoor de basis.

Jarenlange ervaring wordt bij Cargo Logistics gecombineerd met een innovatieve, frisse blik. Dat betekent dat er enerzijds, door die ervaring en langdurige samenwerkingen die we hebben, op het gebied van internationale expeditie en logistiek geen geheimen voor ons bestaan. Anderzijds is er focus op innovatie, wat inhoudt dat er continu gewerkt wordt aan het optimaliseren en stroomlijnen van informatieve en technologische processen. Kortom: we koesteren het verleden, maar blijven voortbewegen in de richting van een efficiëntere toekomst.

Internationale expeditie, warehousing maar ook e-fulfillment en douanezaken; Cargo Logistics regelt het allemaal voor je. Waar zij in gespecialiseerd zijn? Freight forwarding van tijdkritische goederen vanuit Italië, Spanje, Portugal en Turkije richting de Benelux en andere delen van West-Europa. Ook zendingen van het Verre Oosten richting West-Europa worden verzorgd door Cargo Logistics. Je kunt dus spreken van een internationale expeditie!

Liever in gesprek gaan met een van de logistieke experts van Cargo Logistics? Bel dan gerust eens met +31 (0)416 67 18 00 voor een gratis adviesgesprek.

Internationale expeditie / Warehousing / Lucht- & zeevracht / E-commerce fulfilment / Douanezaken