Full service ketenregie • Kivits Drunen


Kivits Drunen: het fundament van de Kivits Logistics Group. Hier begon het allemaal. In het inmiddels meer dan 75-jarig bestaan groeide de van oorsprong groothandelaar in AGF uit tot een full service logistiek dienstverlener. Met de komst van de derde generatie in het familiebedrijf – onder leiding van Simone van Opzeeland-Kivits en Rob van Opzeeland – werd de focus verlegd van enkele klanten (o.a. EDAH Supermarkten) naar een breed palet aan klanten; van lokale boeren tot aan meerdere grotere supermarktketens en alles er tussenin, maar allen gericht op temperatuur-kritische producten.

Van transport tot aan warehousing en van value added logistics – oftewel waarde toevoegen in de supply chain – tot aan distributie. Kivits Drunen is dé full service logistiek dienstverlener die vers-voedselproducenten aan retailers verbindt. Ieder product dat temperatuur-kritisch met de juiste zorg naar consument zijn weg wil vinden, begeleidt Kivits Drunen. Met altijd focus op efficiëntie en kostprijs, empathie voor hun stakeholders en oog voor details, maken zij het verschil in het wereldwijde web van koelvers logistiek.

Iedere vers-voedselproducent óf handelaar met een focus op de Nederlandse en/of Belgische retail is bij Kivits Drunen aan het juiste adres. Zij verzorgen maatwerk oplossingen met een excellence performance zoals je dat mag verwachten!

In gesprek gaan over de mogelijkheden, met de CEO van Kivits Drunen? Mail naar robvanopzeeland@kivitsdrunen.nl.

Transport / Logistiek / Value Added Logistics / Ketenregie /