Import & export van fruit • VGK Cool Logistics


VGK Cool Logistics is een bedrijf dat werkzaam is in de import en export van fruit. Zij omschrijven zich als modern, flexibel, jong en empatisch, met oog voor de toekomst. Het is hun visie om klanten zodanig te bedienen dat het serviceniveau tipt aan het niveau dat een bedrijf van haar eigen werknemers mag verwachten. Zij zijn dus als het ware flexibele, externe collega’s met een jarenlange expertise in hun werkveld. Efficiëntie staat hierbij hoog in het vaandel.

In de laatste drie jaar is VGK Cool Logistics aanzienlijk gegroeid – zowel in aantal medewerkers als in klanten en werkzaamheden, met als gevolg het betrekken van een nieuw pand in Ridderkerk, sinds 1 januari 2021. Werkgebieden waarin VGK Cool Logistics opereert zijn:

  • Om- en verpakken,
  • Warehousing,
  • Fitosanitair/Douane afwikkeling,
  • In- en uitgaand containertransport,
  • Kwaliteitscontrole en
  • Value Added Logistics.

VGK Cool Logistics gebruiken hierbij de nieuwste technologieën om op wens van de klant, hen zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Denk hierbij aan verrijdbare stellingen, op maat gemaakte in-/ompak machines, maar ook slim uitgedachte systemen om zo min mogelijk ‘lege’ meters te maken in het magazijn. En in de nabije toekomst komen er ook zonnepanelen op het pand te liggen, om groene energie op te wekken om daar vervolgens zelf het koelhuis mee te kunnen koelen.

Liever in gesprek gaan met een van de logistieke experts van VGK Cool Logistics? Bel dan gerust eens voor een gratis adviesgesprek met +31 (0) 88 – 325 1580.

Om- en verpakken / Warehousing / Fitosanitair/Douane-afwikkeling / Kwaliteitscontrole / Value Added Logistics